Profesia de Relationist (recenzie)

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2012

Autor: dorhoi teodora

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22709 kb

5 (1 review)

De cele mai multe ori nu realizam importanta lor in cadrul unei organizatii sau interprinderi, insa “relationistii se situeaza in inima schimburilor sociale”, devenind in timp un element esential in punerea in valoare a mecanismelor societatii, fiind numiti agenti de informare, specialist in relatii publice sau in comunicare, experti in comunicare, relationisti, consilieri de relatii publice sau de comunicare.

 

“Cine poate practica aceasta meserie, meserie complexa ce tine in egala masura de juurnalism, publicitate, propaganda sau lobby? Ce studii sau ce experienta ofera pregatirea pentru meseria de relationist? Care sunt sarcinile unui relationist? Ce loc ocupa el in ierarhia organizatiei?”  sunt doar cateva dintre intrebarile la care “Profesia de relationist” de Bernard Dagenais raspunde, prezentand modul in care relationistii utilieaza cunoasterea exacta a strategiilor si tehnicilor pentru a construi o imagine de castigator a angajatorului lor.

 

Cartea prezinta cunoasterea exacta a strategiilor si tehnicilor utilizate de relationisti pentru a conferi angajatorului lor o imagine victorioasa. Avand in vedere cuvintele autorului din introducere, cartea “doreste sa arunce o privire afectoasa si critica aupra acestei meserii, asupra maretiei si nenorocirilor ei” , dorind sa raspunda urmatoarelor intrebari: ce sunt relatiile publice, de ce si cum trebuie ele utilizate si care sunt imaginile si provocarile care le insotesc. Avand in vedere faptul ca, cartea este “un amestec de reflectii, de teorii, de tehnici si de retete” , pot spune ca scopul autorului se indreapta inspre a informa, explica anumite tehnici din domeniul relatiilor publice, dorind sa ofere informatii, exemple, teorii.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Profesia de Relationist (recenzie)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROFESIArecenzierelationist