Publicitatea

Incarcat la data: 05 Mai 2012

Autor: ira clipa

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Publicitatea a aparut inca de la originile istoriei. Arheologii care au studiat culturile mediteraniene au descoperit diverse marturii care vorbesc despre diverse oferte si organizare de evenimente. Romanii isi pictau zidurile cladirilor pentru a anunta luptele la gladiatori, iar fenicienii isi pictau marfurile pe pietrele care margineau drumurile cele mai importante ale oraselor.

Totusi, publicitatea moderna este foarte departe de aceste incarcari timpurii. Companiile din U.S.A cheltuiesc actualmente o suma anuala estimata la cca 244 miliarde de dolari: in lumea intreaga cheltuielile pentru publicitate depasesc anual 465 miliarde de dolari. General Motors, compania care recurge in U.S.A cel mai mult la publicitate, a cheltuit anul trecut mai mult de 4 miliarde de dolari pe publicitate.

Desi publicitatea este folosita in primul rand de firmele care obtin profit, ea este folosita si de un numar mare de organizatii non-profit, de liber-profesionisti si de organizatii sociale, care isi fac publice scopurile unui public foarte variat.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Publicitatea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEPUBLICITATEAreferat publicitate
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...