Calculatia costurilor LUX-ARTIM SRL

Incarcat la data: 09 Ianuarie 2011

Autor: ius

Pret: 80 credite

Numar pagini: 27

Tip fisier: zip

Marime fisier: 70 kb

SC LUX-ARTIM SRL are sediul in Onesti, str Stadionului nr. 20 este inregistrata la Registrul Comertului Bacau sub nr. J04/112/1997, avand Cod de identificare fiscala nr 9148982. Este o societate comerciala cu capital integral privat, membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Asociatiei Producatorilor de Stratificate din lemn din Romania.
 


Firma s-a infiintat in anul 1997 si are ca principal obiect de activitate: 3612 Productia mobilierului pentru birou si magazine (exclusiv cele din metal) dar si numeroase alte obiecte de activitate ce se afla in stransa legatura cu activitatea pe care o desfasoara firma si anume mobilier modern : dormitoare , sufragerii ,biblioteci , camere de copii, mic mobilier din elemente masive si panouri furniruite sau panouri masive de fag , stejar , rasinoase , tei, canapele si fotolii cu constructie fixa sau extensibila cu shelet aparent sau integral imbracate in stofa plus , piele sau inlocuitori ai acestora,PAL hidrofugat atestat de Institutul German Otto Graff ,miezuri elastice asamblate pentru tapiterii din arcuri bitronconice.


Si-a propus inca de la infiintare derularea anumitor contracte la export, de prelucrare a lemnului, deschiderea unei reprezentante comerciale pentru diferiti parteneri de afaceri straini.  Cu un efectiv de peste 10 angajati, Lux-artim S.R.L. produce o gama larga de: mobilier la comanda, pentru birouri, case. Produsele si serviciile au ca piata principala de desfacere Romania.


Textul de mai sus reprezinta un extras din "Calculatia costurilor LUX-ARTIM SRL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referat contabilitatecalculatia costurilor
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan