Informatia contabila

Incarcat la data: 06 Mai 2011

Autor: dobre angelica

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 35 kb

Contabilitatea, ca sistem, asa cum se prezinta ea astazi, este rezultatul unui lung proces istoric in decursul caruia s-a transformat dintr-o simpla tehnica de inregistrare a schimburilor comerciale, intr-un instrument de gestiune, iar in zilele noastre ea constituie din ce in ce mai mult o garantie sociala.

 

Contabilitatea are sens si semnificatie in masura in care, prin intermediul actelor scrise, se face dovada, certitudinea si masura adecvata a faptelor.

 

Actele scrise:

- asigura cunoasterea fenomenelor si proceselor economice, financiare, juridice si administrative;

- permit masurarea adecvata a dimensiunii angajamentelor evaluabile in bani;

- justifica in mod unitar caracteristici de structura ce dau sens si semnificatie pentru comparatii in timp si spatiu;

- fundamenteaza oportunitatile de analiza si control a activitatii, masura riscurilor, implicatiile si deciziile referitoare la gestiunea resurselor in conditii de eficienta si eficacitate.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Informatia contabila". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONTABILITATEContabilaINFORMATIEreferatreferat contabilitate
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...