Referat Profit si pierdere

Incarcat la data: 29 Decembrie 2009

Autor: Goanta Miruna

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

1 (2 review-uri)

Sub aspect financiar-contabil, rezultatul exercitiului financiar reprezinta diferenta dintre venituri si cheltuieli, care poate fi:
- Profit, cand veniturile sunt mai mari decat cheltuielile.
- Pierdere, cand cheltuielile sunt mai mari decat veniturile.
In contabilitate, profitul (sau pierderea) se stabileste cumulat de la inceputul exercitiului financiar.
Inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli se efectueaza, de regula, la sfarsitul exercitiului financiar, cand veniturile se transfera in creditul contului 121 „Profit sau pierdere”, iar cheltuielile in debitul contului 121 „Profit sau pierdere”.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Profit si pierdere". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONTABILITATEPROFITPIERDEREreferat contabilitatecontrol financiar