Referat Tranzactii comerciale

Incarcat la data: 14 Ianuarie 2010

Autor: mociran dorina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 126

Tip fisier: zip

Marime fisier: 223 kb

1.1.1. Evolutia comertului international in perioada postbelica

In epoca actuala, dezvoltarea unei tari – indiferent de sistemul social-politic sau gradul de dezvoltare – este conditionata de participarea tarii la diviziunea mondiala a muncii. Diviziunea mondiala a muncii – exprima relatiile ce se stabilesc intre statele lumii in procesul dezvoltarii productiei si comertului international, precum si rolul ce revine fiecarui stat in circuitul mondial de valori. Diviziunea mondiala a muncii exprima totodata procesul de specializare internationala in productie  a economiilor nationale, proces ce s-a conturat in timp si sta la baza legaturilor dintre state.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Tranzactii comerciale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMERCIAL