SC GAZCOM SRL

Incarcat la data: 01 Martie 2013

Autor: lsd maikal

Pret: Gratuit

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 275 kb

2 (1 review)

SC GAZCOM SRL a fost infiintata in anul 2002, conform Legii 31/1990,este inregistrata la Registrul Camerei de Comert sub nr.J34 / 1234 / 2002,are codul fiscal R 1234567 si are sediul in Alexandria.

Capitalul social al societatii este de 10.000.000 lei.
Societatea are un numar de 5 asociati dintre care unul dintre ei este si presedintele consiliului de administratie si detine functia de director general.
    
Societatea are ca obiect de activitate prestari servicii catre populatie si anume desfacerea gazului lichefiat tip butelie aragaz pe teritoriul judetului Teleorman.
    
In judetul Teleorman societatea are la data de 31.12.2003 un numar de 250 centre de desfacere  a buteliilor de aragaz desfasurate astfel:
- in Alexandria 20 centre;
- in localitatile rurale 230 centre.
    
In localitatile rurale centrele sunt impartite astfel incat pentru fiecare comuna sa existe cel putin 3 centre de desfacere (la o populatie de aproximativ de 5.000 locuitori per comuna) iar pentru sate cel putin un centru in functie de numarul de locuitori ai acestora.
    
Societatea are incheiat un contract de comisionar cu SNP PECO prin care aceasta asigura necesarul de butelii,necesar care se realizeaza la comanda comisionarului.
    
Cheltuielie necesare aprovizionarii comisionarului sunt suportate de catre furnizor iar cheltuielile privind aprovizionarea centrelor din Alexandria si din judet sunt asigurate de catre comisionar.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "SC GAZCOM SRL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATECONTABILITATEFirmareferat contabilitatecapital social
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...