Studiul cursului Actiunilor la Bursa de valori Bucuresti

Incarcat la data: 14 Decembrie 2009

Autor: calinovici ileana elvira

Pret: 80 credite

Numar pagini: 28

Tip fisier: zip

Marime fisier: 170 kb

Piata de capital este sectorul pietei financiare in care capitalul devine marfa. Aceasta piata este specializata in tranzactii cu active financiare .

Realizeaza legatura intre emitentii hartiilor de valoare si investitorii individuali si institutionali. Piata de capital este o componenta a pietei  financiare.

Piata financiara este piata unde se intalnesc cererea si ofertei de active financiare , adica multimea ofertantilor de fonduri si multimea utilizatorilor de  fonduri. Pe piata  financiara activele financiare  sunt constituite si introduse in circuitul economic.

Activele financiare  sunt active necorporale – materializate in inscrisuri – hartii de valoare care confera detinatorului dobanzi, dividende, comisioane.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Studiul cursului Actiunilor la Bursa de valori Bucuresti". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: BucurestiACTIUNICONTABILITATECURSULUIbursa de valori
Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele CaracteristiciTip: puloverGen: feteculoare: gri inchisMaterial: bumbacStil: casualCroiala:...
Rochie Black Flower Rochie Black Flower O alegere eleganta cu o nota joviala este aceasta rochie scurta, mulata cu maneci trei sferturi....