Activitatea sportiva

Incarcat la data: 16 Mai 2011

Autor: guita bogadn marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2203 kb

Activitatea sportiva este un factor foarte important in viata oamenilor deoarece contribuie la mentinerea si intarirea starii de sanatate.

Inca de la o varsta mica am fost atras de sport si de miscare deoarece era un mod placut de a-mi petrece timpul dar in acelasi timp si un mijloc de relaxare.
 
Inaintand in varsta am ales sa practic un sport,acest lucru a avut un impact pozitiv in viata mea.Prin sport am capatat o educatie diferita fata de cea primita de la parinti,am legat noi prietenii,am vazut ce inseamna o competitie si cum se desfasoara aceasta,am trait cu emotie clipele dinaintea intrecerii si am simtit cu adevarat o bucurie atunci cand munca depusa a fost rasplatita de rezultate deosebite.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Activitatea sportiva". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: VIATAACTIVITATEsportiva