Bioelectronica

Incarcat la data: 24 Mai 2011

Autor: Fediuc Florin Adrian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Bioelectronica

Bioelectronica este o ramura a electronicii folosita in sectorul medical, pentru a facilita si a folosi la diagnostice cat mai precise si tratamente cat mai potrivite.


Avantajele folosirii bioinstrumentatiei poate face, in multe cazuri, diferenta intre vindecare si pierderea vietii. Daca ar fi sa dam o definitie asupra bioelectronicii, am putea spune ca este o stiinta multidisciplinara, care are ca scop investigarea si experimentarea cu tehnici noi, inovatoare, de a le incorpora intr-un lant de masuratori si experimente, pentru a obtine rezultate cat mai bune.


Biotranzistorul 
La “State Unviversity of New York” , cercetatorii care studiaza problema “sabotarii” camplului liniilor semiconductorului de catre bacterii, au gasit o metoda de a folosi aceste “sabotari” pentru a crea biotranzistorii, separand o proprietate a fotosensitivitatii bacteriei si a realiza un element optoelectronic.


Inginerii vor profita nu numai prin a intelege ci si vor castiga din faptul ca vor evita folosirea celor mai dure proceduri pentru experimente, dar de asemenea, va fi ca o avanpremiera pentru generatia urmatoare de tranzistori, bio-chipurilor viitorului.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Bioelectronica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ELECTRONICAMEDICALbioelectronica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...