Calitatea vietii si sportul

Incarcat la data: 03 Februarie 2011

Autor: Faniel

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Exista o unanimitate de pareri, atat din partea oamenilor de rand, cat si a personalitatilor politice si culturale, ca sportul este un fenomen social.

 

Prin implicatiile sale economico-financiare (industria tot mai infloritoare de echipamente si tehnologie sportiva, sume imense de bani, acumulate si manipulate de cluburi si sportivi, reclame etc.), juridice (reglementari nationale si internationale), politice (probleme de competitie intre tari, “mandrie nationala”), culturale (“mass-media”, spectatori, “fanism”), de sanatate (obsesia “corpului sanatos”) si altele, se poate afirma ca in zilele noastre el nu este un fenomen social oarecare, ci unul major.

 

Cel putin in tarile dezvoltate, chiar daca in legatura cu acest calificativ acordul de pareri nu este atat de mare, sunt date statistice care arata ca marea majoritate a populatiei din unele tari europene inclina spre aceasta caracterizare ( vezi CCPS, 1996).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Calitatea vietii si sportul". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATECALITATEAVietii