Corelatia dintre veniturile si cheltuielile intreprinderii

Incarcat la data: 09 Aprilie 2010

Autor: bradescu valentina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Venitul reprezinta afluxul global de avantaje economice in cursul perioadei de gestiune rezultat in procesul activitatii ordinare a intreprinderii, sub forma de majorare a activelor sau micsorare a datoriilor, care conduc la cresterea capitalului propriu, cu exceptia sporurilor pe seama aporturilor proprietarilor intrprinderii.


Venitul cuprinde numai afluxul global de avantaje economice obtinute sau care urmeaza sa fie obtinute de intreprinderile in conturile ei. in componenta venitului nu se includ sumele incasate in numele tertelor persoane, de exemplu, cum sint taxa pe valoarea adaugata, accizele, incasarile globale obtinute de intreprindere din insarcinarea organizatiilor terte, din vanzarea produselor sau marfurilor acestora, deoarece acestea sume nu constituie un avantaj economic al intreprinderii si nu influenteaza capital propriu al acesteia.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Corelatia dintre veniturile si cheltuielile intreprinderii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ECONOMIEIntreprindereVENIT