Masini de constructii - Buldozerele

Incarcat la data: 24 Iunie 2010

Autor: angel angel

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2576 kb

5 (1 review)

Buldozerele sunt destinate in principal pentru saparea pamanturilor la adancimi de 100…300 mm si pentru transportul pamantului sapat la distante relativ reduse. Saparea se realizeaza prin deplasarea masinii. Lama se infige in pamant sub actiunea fortei din cilindrii hidraulici de manevrare ai echipamentului si a greutatii acestuia.

Pamantul sapat prin deplasarea masinii se aglomereaza in fata lamei, formand o prisma de pamant (fig.3). buldozerele se utilizeaza in pamanturi de categoria I si IV (pentru categoriile III si IV se face in prealabil scarificarea terenului).

Buldozerele se utilizeaza la executarea lucrarilor de terasamente pentru drumuri, cai ferate, la pregatirea terenului pentru lucrari de constructii, la nivelarea terenurilor, la umplerea gropilor, astuparea santurilor, curatarea zapezii si alte lucrari.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Masini de constructii - Buldozerele". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referat constructiibuldozere
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan