Oprirea degradarii mediului natural

Incarcat la data: 18 Iunie 2010

Autor: Nica Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 29 kb

Calitatea vietii noastre depinde de calitatea mediului – aer, apa, sol, plante, animale, paduri, lacuri, rauri. Toate aceste componente ale mediului, integrate in structuri complexe, ecosistemele, sunt influentate si modificate, in proportii diferite de tot ceea ce inseamna dezvoltarea sistemului socio-economic.

Consumul de resurse naturale, deseurile rezultate din toate procesele industriale, agricole sau casnice, constructiile hidrotehnice, schimbarea folosintei terenurilor, producerea in cantitate mare a unor substante de sinteza (fertilizanti, pesticide, medicamente, coloranti, fibre, mase plastice, cauciuc ), turismul de masa, comertul international sunt factori ce indica dezvoltarea dar, in acelasi timp sunt factori care determina modificari substantiale ale ecosistemelor. De aici apare necesitatea de a controla si supraveghea raportul dintre dezvoltarea economica si calitatea mediului si de a proiecta si aplica politici si strategii de protectia mediului.

2. Analiza situatiei

Organizatia este un ONG si poarta denumirea de Eco-life. Aceasta fost înfiintata pe 26 mai 2009, in orasul Timisoara si s-a dezvoltat din dorinta imbunatatirii mediului natural.
Eco-life a fost infiinta de Nica Andreea si Paciuca Madalina impreuna cu ajutorul unor sponsori Protectia mediului si a Hotelului NH.
Planul de activitati cuprinde:
-    actiuni de constientizare a populatiei privind necesitatea reciclarii si a protejarii mediului si resurselor acestuia.
-    actiuni de plantari de copaci;
-    actiuni de ecologizare;
Organizatia în prezent este formata din 50 de tineri voluntari membri care doresc împreuna cu organizatia sa îi faca pe oameni sa constientizeze starea degradabila actuala a mediul natural.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Oprirea degradarii mediului natural". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Protectia Mediuluiopriredegradarea mediuluicampania eco
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan