Referat Ecoturism

Incarcat la data: 16 Decembrie 2009

Autor: jhgj

Pret: 80 credite

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2076 kb

Odata cu intrarea in noul mileniu, devenim tot mai constienti de complexitatea, fragilitatea si valoarea inestimabila a planetei noastre. in acelasi timp, turismul tinde sa devina o expresie tot mai populara a acestei constiinte. Datorita evolutiei transporturilor si tehnologiei informatiei, tot mai multe zone indepartate au devenit accesibile, fapt ce a contribuit la o ascensiune rapida a turismului in arii naturale.Devine tot mai evident ca dezvoltarea turismului in arii naturale sensibile in absenta unui management corespunzator poate prezenta o amenintare pentru integritatea ecosistemelor si a comunitatilor locale. Un numar tot mai mare de vizitatori in zone fragile din punct de vedere ecologic poate duce la o degradare puternica a mediului.

De asemenea, comunitatile locale si cultura indigena pot fi influentate negativ de afluxul crescut de vizitatori straini cu un stil de viata modern. In plus, schimbarile climatice, instabilitatea economica si conditiile politico-sociale pot face din turism o afacere riscanta, mai ales in zonele puternic dependente de aceasta activitate economica.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Ecoturism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ECOTURISMULEconomia Turismuluivaloarea timp