Risc si incertitudine in turism

Incarcat la data: 06 Septembrie 2010

Autor: comenzilucrari

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 97 kb

Economia de piata implica, prin legile dupa care se conduce, aparitia unor riscuri si incertitudini specifice, care, coroborate cu caracteristicile activitatii economice din turism pot determina, indiferent de formele de proprietate ale exploatatiei existente, situatii si stari conjuncturale deosebite.

Complexitatea clasificarii riscurilor consista in diversitatea lor. Societatile din domeniul turismului se lovesc de risc, de fiecare data cand trebuie luata o decizie fie curenta, fie pe termen lung.

Turismul reprezinta un fenomen economico - social specific civilizatiei moderne, puternic ancorat in viata societatii si, ca atare, influentat de evolutia ei.

Adresandu-se unor segmente sociale largi si raspunzand pe deplin nevoilor acestora, turismul se detaseaza printr-un inalt dinamism, atat la nivel national cat si international.

Prin caracterul sau de masa si continutul sau complex, turismul antreneaza un vast potential material si uman, cu implicatii importante asupra evolutiei economice si societatii, asupra relatiilor internationale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Risc si incertitudine in turism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATETURISMINCERTI
Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Negri) Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Negri) Pantofii ECCO Lisbon conbina stilul elegant si contemporan cu masculinitatea si confortul....
Pantofi business barbati ECCO Lisbon ( Maro/Cognac) Pantofi business barbati ECCO Lisbon ( Maro/Cognac) Pantofi business ECCO Lisbon combina stilul elegant cu accente moderne. Potriviti pentru birou...
Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Black) Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Black) Pantofii ECCO Lisbon eleganti, sunt o declaratie de stil atemporala. Sunt combinatia pefecta...