SALA POLIVALENTA, TEREN DE SPORT SCOLAR, SALA DE DANS SPORTIV

Incarcat la data: 11 Martie 2010

Autor: Adam Andreea Maria

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 20 kb

Sportul este definit in Carta Europeana a sportului ca o "activitate mai mult sau mai putin organizata de practicare a exercitiilor fizice sub toate aspectele, care provoaca o stare de bine psiho-fizica, ridica gradul de sanatate al populatiei, contribuie la ridicarea nivelului calitatii vietii, are rol de socializare si poate sa produca performante sportive la diferite niveluri de participare".

Toate documentele semnate de ministrii sportului din tarile europene reliefeaza importanta "implicarii autoritatilor administrative (administratia locala si centrala) in sustinerea activitatilor sportive, conform legilor si ordonantelor elaborate in concordanta cu normativele ONU, UNESCO.

In concluzie, este necesara o elaborare a unei strategii pe termen mediu si lung pentru dezvoltarea miscarii sportive in oras.

1. Definirea obiectivelor comisiei
1.1 Sportul pentru toti
1.2 Educatia fizica scolara si universitara
1.3 Sportul de performanta
1.4 Baza materiala - de agrement
                                   - sportiva
2. Analiza cost-beneficii pentru fiecare strategie propusa
3. Elaborarea materialului final

Textul de mai sus reprezinta un extras din "SALA POLIVALENTA, TEREN DE SPORT SCOLAR, SALA DE DANS SPORTIV". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: dans sportiv constantaEDUCATIE FIZICAalunecari teren
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan