Accesul ilegal la un sistem informatic

Incarcat la data: 23 Martie 2010

Autor: DANANAU ANDA

Pret: 50 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 30 kb

Anii de aparitie ai Internet-ului trebuie cautati la mijlocul anilor 1960, cand Departamentul de Aparare al SUA, DoD (Departament of Defense), a dorit o retea de comanda si control care sa poata supravietui unui razboi nuclear.


Pentru a rezolva aceasta problema, DoD s-a orientat catre agentia sa de cercetare ARPA (Advanced Research Projects Agency - Agentia de Cercetare pentru proiecte Avansate), ulterior denumita DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) si care acum cuprinde o multime de retele, ce utilizeaza acelasi ansamblu de protocoale cu scopul de a oferi o interfata unica utilizatorilor sai. Software-ul de retea, care cuprinde in mare parte protocoalele TCP/IP, este disponibil pe o multitudine de calculatoare eterogene din punct de vedere hardware si care utilizeaza diferite sisteme de operare. 


ARPA a fost creata ca raspuns la lansarea de catre Uniunea Sovietica in 1957 a primului satelit artificial al pamantului (Sputnik) si avea misiunea de a dezvolta tehnologia care putea fi utila scopurilor militare. O parte din primele fonduri au mers catre universitati in vederea studierii comutarii de pachete, o idee radicala la acea vreme.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Accesul ilegal la un sistem informatic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTacces internet
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...