Contractul colectiv de munca

Incarcat la data: 17 Aprilie 2013

Autor: Burlacu Stefan

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 12 kb

Dialogul social presupune negociere, iar negocierea inseamna comunicare. Comunicarea verbala este un schimb de idei in care se realizeaza aprecierea, prelucrarea, sistematizarea si ierarhizarea informatiilor, urmate de elaborarea unor continuturi informationale noi pentru a fi transmise.

Ciclul se reia pana cand partenerii de dialog recunosc ca au atins punctul care da satisfactie comuna.

In procesul comunicarii partenerii trebuie sa-si comunice informatia de reala utilitate in momentul si structura acelui dialog. Este insuportabil partenerul mancator de timp.

Procesele de comunicare umana sunt indispensabile in convietuirea la nivel de grup. Interactionand, parterii construiesc si pareri  despre relatiile dintre ei apreciandu-le ca fiind distante sau apropiate, reci sau calde.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Contractul colectiv de munca". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan