Drept international public

Incarcat la data: 07 Februarie 2010

Autor: inna inna

Pret: Gratuit

Numar pagini: 47

Tip fisier: zip

Marime fisier: 56 kb

Dreptul international public reprezinta ansamblul de norme juridice care reglementeaza relatiile ce se stabilesc in cadrul societatatii internationale, in principal intre state, dar si intre celelalte subiecte de drept international.


Din definitie retinem:
1. Dreptul international public reglementeaza relatiile ce se stabilesc intre state, acestea fiind principalele subiecte ale dreptului international public.
2. Alaturi de state, in peisajul international contemporan, exista si alte subiecte: o multitudine de organizatii internationale guvernamentale sau neguvernamentale.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Drept international public". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTDrept international public