Etapele unui proces civil in perioada contemporana in Romania

Incarcat la data: 28 Mai 2013

Autor: Andrei Sebastian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 26 kb

Etapele unui proces civil in perioada contemporana in Romania si etapele unui proces in perioada romana in sistemul procedurii legisaLucrarea cu tema: Etapele unui proces civil in perioada contemporana in Romania si etapele unui proces in perioada romana in sistemul procedurii legisanctiunilor are ca obiect prezentarea diferentei de procedura civila in perioada romana si modul in care astazi se desfasoara un proces in Romania.

Etapele unui proces in perioada romana este partea din tema care arata foarte bine evolutia unui proces in ziua de astazi. Este foarte bine de stiut cum a evoluat dinamica procesului, atat pentru cultura generala, cat si pentru cunostintele stiintifice necesare, de la perioada romana de inceput, pana in perioada contemporana in Romania.

Obiectivele acestui material au fost: prezentarea diferentelor desfasurarii procesului civil din perioada romana si perioada contemporana intr-un mod sintetic, demersul necesar inceperii unui proces atat in perioada romana cat si in perioada contemporana, diferentele intre calea ordinara de atac si calea extraordinara de atac in procesul civil din perioada contemporana si perioada romana.nctiunilor Referat special pentru disciplina DREPT ROMAN.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Etapele unui proces civil in perioada contemporana in Romania". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTCursuricurs dreptDREPT ROMAN