Punerea sub interdictie judecatoreasca in sistemul nostru

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2014

Autor: Ovidiu Bucur

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16 kb

Punerea sub interdictie judecatoreasca este acea masura de ocrotire, de drept civil, pe care instanta o aplica persoanei fizice lipsita de discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele sale datorita alienatiei sau debilitatii mintale, si care consta in lipsirea de capacitate de exercitiu si instituirea tutelei.
   
Aceasta institutie este si trebuie inteleasa ca un mijloc de ocrotire a persoanei fizice lipsite de discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele sale, si nu ca o sanctiune de drept civil prin care se limiteaza capacitatea de exercitiu.
   

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Punerea sub interdictie judecatoreasca in sistemul nostru". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTinterdictie judecatoreascacodul familieireferate drept
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan