Referat PARLAMENTUL EUROPEAN

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2010

Autor: marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 29 kb

Ideea unei uniuni intre popoarele, natiunile europene, respectiv crearea unui Parlament european a aparut cu secole in urma (mai precis secolele XVII-XVIII), fiind tratata si dezvoltata de catre filosofi, scriitori, regi, imparati, istorici, juristi, politicieni si oameni de stiinta de pe batranul continent.

La Congresul de pace de la Paris din 1849, celebrul scriitor francez Victor Hugo prevestea ca, “va veni ziua aceea cand vom trai ca cele doua grupari imense Statele Unite ale Americii si Statele Unite ale Europei sa-si dea mana peste oceanul care ii imparte si prin aceasta isi vor schimba stapanul multe produse si va inflori comertul si industria” isi exprima convingerea ca noua Europa va dispune de un senat care va avea un rol asemanator cu parlamentul englez.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat PARLAMENTUL EUROPEAN". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTreferat dreptParlamentul Europeandrept european