Referat Valorile familiale

Incarcat la data: 26 Noiembrie 2009

Autor: licente_2010

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 32 kb

4 (1 review)

La acest inceput de mileniu, in acest moment crucial al transformarilor familiei in sine si pentru sine, in cautarea dramatica a noilor modele de viata, o meditatie perspectiva ne-ar putea ilumina poate, asupra sensurilor si tendintelor ei evolutive” . Contrastul cu traditia este inerent ideii de modernitate; multe combinatii intre modern si traditional se pot gasi in organizarile sociale concrete.
Familia asa cum este inteleasa in mod obisnuit nu cuprinde intreaga populatie a unei societati.
incepand cu 1970 au inceput sa se extinda modele alternative de viata.  Dintre acestea mai raspandite sunt celibatul, coabitarea consensuala, casatoriilor fara copii, menajele monoparentale, iar cu o extindere relativ scazuta sunt cuplurile de homosexuali si asociatiile familiale de tip comunitar.
Cu o asemenea paleta de modele alternative de viata parteneriatul sexual si casatoria de azi „la bine si la rau” nu mai sunt ce au fost odata...

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Valorile familiale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTvalorile filozofiei
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook