Semnele susceptibile de a constitui marci

Incarcat la data: 13 Aprilie 2013

Autor: Dobre Roxelen

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1423 kb

Marcile de fabrica, sau de comert nu reprezinta o creatie a timpurilor noastre, ele au aparut inca din secolul al XI-lea.
    

In prezent marcile de fabrica si de comert, precum si marcile de servicii, sunt utilizate pe larg in toate tarile si au un rol deosebit de important in actiunea de promovare a vanzarilor, atat pe piata interna, cat si pe cea externa.
    
Prin intermediul marcilor se stimuleaza competitia intre comercianti, cu privire la calitatea produselor, care indubitabil, in timp va duce la o imbunatatire a produselor si serviciilor.
    
Marca permite consumatorilor sa diferentieze produsele existente de acelasi gen pe piata si tot odata le confera posibilitatea de a alege calitatea dorita intre produse similare.
    
Asadar este de inteles, ca se doreste in toate tarile a se implementa un sistem, cat mai eficient, care sa asigure protectia si utilizarea marcilor in interesul producatorilor si consumatorilor, dat fiind faptul ca acestea aduc un aport important in dezvoltarea economica.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Semnele susceptibile de a constitui marci". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATECOMERTFABRICAreferat dreptcomerciantconstituirea marcii
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...