Contributia Uniunii Europene la rezolvarea problemelor globale de mediu

Incarcat la data: 01 Ianuarie 2011

Autor: adrian level

Pret: 80 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 24 kb

Pentru a fi in masura de a raspunde la o noua datare a ordinii lumii, dreptul international al mediului va trebui sa se fundamenteze pe careva mutari esentiale. Ecologia este nu mai mult decat o stiinta biologica, o doctrina sau miscare ideologica ( politica sau civila), dar a devenit de asemenea o sursa fundamentala de drept ca o regula intre umanitate si mediul lor de trai.

In acelasi timp globalizarea necontrolata a tulburat valorile traditionale ale societatii umane, si modalitatile de operare cu complexitatile de globalizare care sunt inca nu pe deplin adaptate la cerintele noilor realitati.
Dreptul mediului a fost intotdeauna, indiferent de nivelul sau sau forma, un drept de specii, fiind esentialmente axat pe conservarea suprema exprimind o penetratie in subconstientul uman al conceptului de responsabilitate pentru mediu.

Aceasta ar trebui sa fie exprimata concret prin initierea si implementarea unei strategii globale de mediu, unei politici si, nu in cele din urma, legea, toate adecvate la scopurile propuse.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Contributia Uniunii Europene la rezolvarea problemelor globale de mediu". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDIUGLOBALIZAREECOLOGIEreferat
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...