Meteorologia sinoptica

Incarcat la data: 26 Ianuarie 2011

Autor: MOISE DANIELA

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 110 kb

Meteorologia sinoptica este o ramura a meteorologiei care studiaza procesele si fenomenele meteorologice ce conditioneaza schimbarile vremii, in scopul prevederii evolutiei viitoare a acesteia .


Spre deosebire de meteorologia generala , meteorologia sinoptica studiaza elementele meteorologice prin efectul lor simultan, adica vremea .


Cunoscandu-se starea atmosferei la un momnet dat, pe baza legitatii fenomenelor atmosferice se poate prevedea evolutia viitoare a  vremii intr-o regiune. Aceste legi se refera in special la natura, sensul deplasarii si transformarile maselor de aer, ale fronturilor atmosferice, ciclonilor si anticiclonilor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Meteorologia sinoptica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GEOGRAFIEREFERATEMETEOROLOGIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan