Referat Gunoaiele si zonele de agrement din imprejurimile Brasovului

Incarcat la data: 08 Decembrie 2009

Autor: Raluca Ralu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 4 kb

Valea Timisului dintre Brasov si Predeal, Darste, Noua, Iepure, Rasnov,zona Tampei, sunt doar cateva din zonele,unde brasovenii prin traditie obisnuiesc sa isi petreaca sfarsiturile de saptamana la un gratar impreuna cu familia si prietenii. Acestora li se alatura si turisti din alte judete care si ei se opresc pentru picnicuri.
Toti cei enumerati mai sus sub o forma sau alta, lasa in urma lor mormane de resturi menajere.Pe langa faptul ca data viitoare cand vor veni in acelasi loc vor gasi mizerie, consecintele faptelor lor afecteaza in mod grav si exponential flora si fauna.Animalele salbatice din paduri se vor invata cu mancarea lasata de turisti si vor veni tot mai des in locurile de campare, pomii de la liziera padurii se usuca, apele devin toxice.
Avand in vedere ca de regula “petrecaretii” considera apele din zonele enumerate ca fiind “banda rulanta” de eliminare de la locul distractiei a materialelor menajere rezultate,efectul acestor activitati de poluare a mediului nu se rezuma doar la locatiile specificate, ci acesta se amplifica pe toata zona de curgere a respectivelor ape.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Gunoaiele si zonele de agrement din imprejurimile Brasovului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: BRASOVECOLOGIEdomeniul Stiinta Mediuluizone club