Referat Poluarea

Incarcat la data: 31 Octombrie 2005

Autor: luminita carol

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

2,7 (3 review-uri)

Poluarea reprezinta un proces de alterare a factorilor de mediu biotici si abiotici, prin introducerea in mediu a poluantilor de tipul deseurilor rezultate din activitatea umana, de origine menajera, agricola, industriala.

 

Poluarea a aparut o data cu dezvoltare primelor civilizatii de tip orasenesc.
Initial, produsele poluante erau putine si de natura organica,usor biodegra- dabila, de catre microorganisme(bacterii,ciuperci).O data cu cresterea popu- latiei umane si cu dezvoltarea industriei, poluarea a cuprins teritorii din ce in ce mai intinse.In prezent, sunt raspandite in ecosfera un numar urias de dese-
uri, unele greu biodegradabile(pesticide,deseuri radioactive s.a.).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Poluarea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: POLUAREECOLOGIEmediu de afaceri