Referat Reciclarea apei

Incarcat la data: 09 Octombrie 2010

Autor: Cotofana Ana-Luminita

Pret: 80 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 146 kb

Apa este cea mai raspandita substanta compusa, ocupand 3/4 din suprafata globului terestru.Ea constituie factorul principal al intretinerii si dezvoltarii vietii, fiind de o importanta primordiala.Multa vreme apa a fost considerata drept un element, si anume pana in anul 1783, cand Lavoisier dovedeste pe cale experimentala ca apa este o substanta compusa, trecand vaporii de apa peste fier inrosit.

In natura apa se gaseste sub toate starile de agregare: solida (gheata, zapada, grindina); lichida (apa de ploaie, apa subterane, oceane, mari, fluvii, rauri,  etc.) gazoasa (vapori de apa din atmosfera).

Se mai gaseste in organisme animale si vegetale, cum si in cristalohidrati sub forma de apa de cristale. Apele naturale contin dizolvate cantitati variate de diferite substante. Apele care contin dizolvate cantitati mici de saruri se numesc "ape moi", spre deosebire de "apele dure" care au un procent ridicat de saruri, mai ales de calciu si magneziu.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Reciclarea apei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: APAECOLOGIERECICLAREreferat
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan