Referat Reciclarea

Incarcat la data: 08 Mai 2010

Autor: Bocretas Gabriela

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Reciclarea este folositoare pentru mediu doar daca procesul de reciclare este condus intr-o maniera logica. REMAT MH se straduie sa faca comert cu deseuri avand ca prioritate protectia mediului. Legile romanesti incumba mari responsabilitati in cazul distrugerilor de mediu cauzate de materialele uzate lasate la voia intamplarii. 

Managementul nostru performant va asigura ca facem toate eforturile pentru evitarea riscurilor privind mediul.


Echipa manageriala este responsabila pentru realizarea unei protectii adecvate a mediului in cadrul organizatiei. Pentru a fi aplicata efectiv la nivelul intregii organizatii si pentru a asigura consistenta in actiune, introducerea unui Sistem de Management al Mediului (SMM) este unul din principalele noastre obiective. La fel cum sistemul calitatii s-a dezvoltat in perioada anilor ’80 pentru a adauga mentenanta la eficienta pe perioada fabricatiei si competitivitate, cadrul de desfasurare si standadele SMM sunt implementate in prezent pentru a determina organizatiile sa atenueze reziduurile, sa devina mai profitabile si sa distruga cat mai putin mediul cu care interactioneaza.


Prin transformarea reziduurilor in resurse utilizabile, reciclarea ofera o modalitate de administrare a reziduurilor solide reducand poluarea, conserva energia, creaza locuri de munca si dezvolta industrii manfucaturiere mai competitive. La fel ca si deversarea reziduurilor in zone special amenajate sau arderea lor in incineratoare, reciclarea costa si ea bani. Cointeresarea societatii in reciclare presupune o constientizare deplina a beneficiilor si costurilor economice si de mediu ale reciclarii, comparativ cu consumurile unilaterale de resurse si stocarea produselor uzate in zone special amenajate sau arderea lor in incineratoare. Cand se iau in considerare toti acesti factori, devin evidente avantajele reciclarii.


Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Reciclarea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ECOLOGIEreciclarea
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan