Referat Spatii verzi

Incarcat la data: 08 Decembrie 2003

Autor: maria cantemir

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 20 kb

4 (4 review-uri)

In zilele noastre padurile acopera aproximativ 30 % din suprafata totala a uscatului planetei noastre . Din pacate in ultimii 50 ani s-au produs despaduriri masive doar pentru a se obtine profituri imediate, fara a se tine cont de viitor. Recent , oamenii de stiinta au tras un serios semnal de alarma privind gravitatea subtierii paturii de ozon si implicit modificarilor climatice pe care acesta le genereaza.

 

Ani in sir padurile erau considerate doar o sursa de lemn brut. Acum se stie ca ele reprezinta mult mai mult decat atat . Ele joaca un rol important in controlul conditiilor meteorologice si climatice prin adaugarea de oxigen in atmosfera si absorbtia de dioxid de carbon – care contribuie la incalzirea planetei prin asa numitul ” efect de sera ”.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Spatii verzi". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referat energiemediu de afaceri