Achizitiile electronice

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: MariaTim

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 26 kb

Achizitiile electronice se pot defini ca o activitate prin care o societate comerciala sau o persoana fizica folosesc internetul pentru a vizualiza si cumpara produse de la furnizori ce dispun de mijloacele necesare pentru a face posibila tranzactia.
 
In general procesul de vanzare-cumparare online se desfasoara astfel: Comerciantul isi deschide un site de Internet pe care isi prezinta detaliat produsele si conditiile comerciale (preturi, termene de livrare, garantie etc.)

Cumparatorul intra pe acest site, gaseste produsul cautat si transmite o comanda catre comerciant, specificand produsele, cantitatile comandate, modalitatea de plata si adresele de livrare si de facturare. in cazul platii cu card, pe o pagina securizata, cumparatorul isi introduce si datele cardului.

 Dupa verificarea veridicitatii datelor din comanda, comerciantul livreaza marfa catre cumparator, incasand contravaloarea acesteia fie de pe cardul cumparatorului, fie la livrarea produselor sau chiar in avans in unele cazuri.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Achizitiile electronice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...