Analiza cifrei de afaceri

Incarcat la data: 30 Aprilie 2012

Autor: gherasoiu-rosu catalin

Pret: Gratuit

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

Prin cifra de afaceri se intelege totalitatea afacerilor realizate de intreprindere evaluate in preturi curente. In sens larg prin CA intelegem ansamblul incasarilor intreprinderii, sau ansamblul desfacerii unei intreprinderi in decursul unui an.

CA a intreprinderii poate fi privita ca:

  • CA totala ce masoara totalitatea incasarilor intreprinderii. In Romania, CA se calculeaza insumand veniturile obtinute din vanzarea marfurilor, din prestarile de servicii de catre terti, venituri obtinute ca urmare a prestarii diferitelor lucrari.
  • CA unitara care reprezinta incasarea medie realizata pe unitatea fizica de produs, ceea ce este similar cu pretul mediu pe produs.
     

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza cifrei de afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEreferat economiecifra de afaceri
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan