Audit bancar - istoric

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2012

Autor: popa violeta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 25953 kb

Evenimentele aparute odata cu dezvoltarea societatii, evolutiile economiei mondiale precum si multitudinea factorilor care au condus la aceste evolutii au facut ca auditul situatiilor financiare (auditul financiar) sa fie necesar si solicitat din ce in ce mai mult, pentru a asigura increderea investitorilor asupra corectitudinii rezultatelor economice.
          

In 1997 s-a infiintat Federatia Internationala a Contabililor (IFAC), organizitie mondiala pentru profesia contabila. In fiintata in scopul de a servi interesului public si de a contribui la dezvoltarea unor economii internationale, Federatia Internationala a Contabililor (IFAC) a recunoscut nevoia unui cadru conceptual global armonizat pentru a satisface cerintele internationale fata de profesia contabila, fata de comunitatile de afaceri, sectorul public sau eucatie.
         

Printre componentele cadrului conceptional global se regasesc si Standardele de Audit (ISA) elaborate de Consiliul pentru Standarde Internationale de Audit si Asigurare (IAASB), parte componenta a Federatiei Internationale a Contabililor (IFAC).
          

Consiliul pentru Standarde Internationale de Audit si Asigurare a fost infiintat in scopul de a dezvolta un set de standarde care sa fie aceptate de toate tarile si care sa serveasca interesului comun al publicului larg.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Audit bancar - istoric". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AUDITECONOMIEaudit bancar
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...