Categorii de resurse culturale din Romania

Incarcat la data: 27 Aprilie 2013

Autor: Stan Bianca

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

Cultura denumeste generic complexul de elemente distinctive din punct de vedere spiritual, material, intelectual si emotional, ce caracterizeaza o societate sau un grup social. Cultura include nu numai artele si literatura, ci si modul de viata al comunitatilor, drepturile fundamentale ale omului, sisteme de valori, traditiile si credintele.

Romania dispune de un bogat portofoliu cultural, extrem de variat, ce face obiectul principalelor politici si startegii culturale la nivel national. Ca factor de dezvoltare sociala si comunitara pe termen lung, cultura capata, in contextul dezvoltarii durabile, multiple functii si implicatii:

Cultura ca barometru al calitatii vietii: orice evaluare a calitatii vietii individului, a colectivitatii si a societatii, in ansamblul ei, trebuie sa ia in considerare aspecte de ordin cultural.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Categorii de resurse culturale din Romania". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...