Comercializarea conservelor (fructe si legume)

Incarcat la data: 14 Mai 2013

Autor: Haloiu Simona

Pret: Gratuit

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 230 kb

Primii ani de dupa schimbarile politice si sociale din 1989 au dus la scaderi semnificative de activitate intr-una dintre cele mai dezvoltate ramuri din domeniul industriei alimentare.

Conservele si borcanele cu fructe si legume, paste de tomate, compoturi si dulceturi, toate productie autohtona, au disparut incet dar sigur de pe rafturile magazinelor. Mai mult, ce se vindea provenea din import, producatorii romani fiind in scadere de popularitate printre comercianti si cumparatori.

In ultima perioada, situatia s-a schimbat. Investitiile masive in domeniu au marit capacitatea de productie, dar mai ales calitatea produselor realizate. in prezent, sectorul de procesare al acestor produse, reprezentat de patronatul Romconserv, are un numar de 26 de membri, iar capacitatea de procesare este de 300 de mii de tone materii prime (legume, fructe, ciuperci).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Comercializarea conservelor (fructe si legume)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan