Comert international Germania

Incarcat la data: 25 Februarie 2013

Autor: movileanu cristina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 114 kb

Germania este una dintre cele mai dezvoltate economii(US$2,918 trilioane US$ raport 2008), a treia din lume ca marime, dupa Statele Unite si Japonia, a cincea in ceea ce priveste puterea de cumparare(Pe cap de locuitor35.539 US$) si prima din Uniunea Europeana.

Economia tarii depinde in mare masura de industrie. Aceasta s-a dezvoltat pe baza unor resurse de subsol foarte importante : carbuni (lignit-locul I pe glob- si huila), sare, minereu de fier- si pe baza combustibililor si materiilor prime importate. Germania este a doua producatoare europeana dupa Rusia de energie electrica, obtinuta mai ales in termocentrale si atomocentrale. 

Germania nazista se instaureaza in statul german in perioada anilor 1933 - 1945, cand tara a stat sub controlul ferm al partidului totalitar nazist (Partidului Muncitoresc German National-Socialist) - si a fost condusa de regimul dictatorial al liderului nazist, Adolf Hitler.
  

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Comert international Germania". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATECOMERTADOLF HITLERreferat comertcomert international germanialider nazist