Drept financiar si fiscal

Incarcat la data: 24 Ianuarie 2011

Autor: Speedy Flo

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 24 kb

Prin stabilirea unei proceduri fiscale se creeaza cadrul de manifestare, urmarit de legiuitor, pentru ca toti subiectii implicati sa isi exercite drepturile si obligatiile.


Codul de procedura fiscala reglementeaza domeniul sau de aplicare, care cuprinde drepturile si obligatiile subiectilor din raporturile juridice fiscale privind administrarea impozitelor si taxelor datorate bugetelor de stat si bugetelor locale, prevazute in Codul fiscal. Practic acest cod stabileste procedura de drept comun, iar acolo unde nu dispune Codul se vor aplica prevederile Codului de procedura civila. Interpretarea reglementarilor fiscale se va face cu respectarea vointei legiuitorului.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Drept financiar si fiscal". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROCEDURAFiscalaconsideratii