Gatt si OMC

Incarcat la data: 08 Aprilie 2010

Autor: manta ioana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

Acordul General pentru Tarife si Comert (General Agreement on Tariffs and Trade)
Inceputuri
A fost semnat la Conferinta de la Geneva  in 1947 fiind un acord multilateral ce a jucat un rol esential in liberalizarea schimburilor fiind semnat de.


A intrat in vigoare de la 1 ianuarie 1948, ca un acord a carui tari semnatare se angajau sa respecte anumite reguli si principii, care doreau sa elimine pe baza de reciprocitate barierele comerciale tarifare sau de alta natura din calea comertului.


OBIECTIV
Promovarea, liberalizarea, controlul si coordonarea comertului mondial.
Metode stabilite :   
- Reducerea taxelor vamale
- Eliminarea oricaror bariere din calea schimburilor internationale


Principii de baza:
- Reciprocitate
- Nediscriminare
- Interzicerea restrictiilor comerciale
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Gatt si OMC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ECONOMIEGatt si OMC
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan