Management - negocierea si riscul in afaceri

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2011

Autor: Bucur Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 920 kb

SALVE GROUP LONDON este un grup financiar multinational cu capital puternic, insumeaza 10 societati care ofera consultanta financiara  si servicii in 5 tari din Europa: 1996 - Fondarea societatii AFS in Slovacia; 2000 - Fondarea societatii AFS in Cehia; 2005 - Fondarea societatii AFS in Ucraina; 2008 - Transformarea siglei AFS in SALVE FINANCE in toata Europa; 2008 - Fondarea societatii SALVE FINANCE in Romania

Multumita SALVE GROUP  astazi SALVE FINANCE  este o societate cu capital puternic, multinationala care isi desfasoara activitatea in cinci tari din Europa si are acees la cele mai bune solutii pentru produse si servicii financiare.SALVE FINANCE foloseste strategia personala cu success pe pietele financiare ale Europei Centrale si de Est.
                    
Viziunea Salve Finance
Salve Finance este pe o perioada indelungata firma cu cel mai mare profit care activeaza in domeniul distribuirii produselor financiare cetatenilor de rand in tarile Europei Centrale si de Est. Salve Finance cauta si apeleaza active la cetatenii de rand si le arata rezolvarile de baza a situatiilor lor de viata.Scopul Salve Finance este de a vindeca cetatenii de rand de epidemia dependentei financiare de stat si de a le crea propriile reserve financiare pentru atingerea scopurilor acestora.Pentru Salve Finance dovada multumirii clientilor este cota storno la nivel de 10% sic el mai mare success al consultantei post vanzare.Dovada multumirii partenerilor Salve Finance este numarul lor.Scopul societatii Salve Finance este sa aiba pana in anul 2010 in toata Europa 10000de colaboratori activi care vor consilia 2 milioane de clienti. 

CUPRINS

1.    Introducere…………………………………………………pag.3
2.    Negocierea…………………………………………………pag.6
-    Partile angajate in negociere
-    Tipurile de negociere
3.     Alternativele negocierii……………………………………pag.7
4.    Interesele si locul de desfasurare a negocierii……………...pag.9
5.    Riscul in afaceri…………………………………………….pag.11 
-    Tipuri de risc
6.    Concluzia…………………………………………………...pag.12
7.    Bibliografia…………………………………………………pag.13
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Management - negocierea si riscul in afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Negocierereferat managementrisc in afaceri