Managementul finantelor

Incarcat la data: 16 Aprilie 2013

Autor: Dulan Lavinia Loredana

Pret: Gratuit

Investitiile reprezinta suportul material la dezvoltarii economice. Ele stau la baza suplimentarii si dezvoltarii calitative a tuturor factorilor de productie.
    
Nu se poate asigura cresterea (sporirea) capitalului fix sau circulant, suplimentarea numarului locurilor de munca, diversificarea productiei, etc. fara un consum de resurse financiare, adica fara investitii.

Investitiile  reprezinta plasarea unor sume de bani fie de stat, fie de diferiti agenti economici pentru crearea de noi mijloace fixe productive si neproductive cu scopul obtinerii unui venit in viitor.
    
Din punct de vedere financiar investitia reprezinta schimbarea unei sume de bani prezente si certe in sperante obtinerii unor venituri viitoare superioare dar probabile.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul finantelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEECONOMIEreferat economiefactori de productiemanagementul finantelor
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...