Plan de afaceri - infiintarea unei mori de cereale

Incarcat la data: 09 Ianuarie 2012

Autor: bogdan hidan

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 33876 kb

Cap.I Sinteza planului de afaceri

Acest plan de afaceri este intocmit pentru obtinerea unui credit bancar necesar in scopul achizitionarii utilajului necesar pentru deschiderea unei mori de cereale in Comuna Cosei.

 

Activitatea morii se va axa pe doua directii, si anume:
- in regim de prestari servicii de morarit pentru producatorii agricoli din comuna si imprejurimi, cu plata in natura sub forma de uium;
- in regim de productie, adica va produce faina de grau si porumb din cerealele achizitionate, acestea urmand a fi vandute en-gross.

 

Obiective principale:
- crearea unei clientele stabile;
- grad de utilizare a capacitatii de productie de 75%;
- o cifra de afaceri lunara de circa 20.000 lei ;
- profit brut lunar 16.000 lei.

 

Clientela vizata:
Pentru activitatea de productie:
- Brutariile satesti si orasenesti din zona, precum si firmele de comert en-gross;
- Populatia din comuna Cosei.
Pentru activitatea de prestari servicii de morarit, clientela va fi  formata din:
- Producatorii agricoli locali.

 

Produsele / Serviciile:
Un prim aspect ce trebuie mentionat se refera la faptul ca firma noastra va practica un nivel al preturilor en-detail cu 10% mai redus decat preturile practicate pe piata in momentul de fata.
Urmatorul aspect se refera la volumul nivelului de uium practicat pentru partea de prestari care va fi  de asemenea mai redus si anume de doar 20%, fata de 25% practicat in rest.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de afaceri - infiintarea unei mori de cereale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PLANCEREALEPlan de afaceri