Referat Analiza potentialului comercial a unei intreprinderi

Incarcat la data: 03 Decembrie 2009

Autor: comenzilucrari

Pret: 80 credite

Numar pagini: 38

Tip fisier: zip

Marime fisier: 66 kb

1 (1 review)

S.C. BLANCO S.A. este persoana juridica romana, fabrica este un produs national – cu stare de proprietate privata, cu un nivel de productie raportat la nevoi si consumul pietei, care, nu lasa loc de productie la export. Actionarii firmei S.C. BLANCO S.A. sunt: Lazarescu Ionut cu 85% din actiunile firmei, iar restul de 15% apartin altor sapte actionari.
Directorul administrativ al societatii este doamna Lazarescu Cristina, directorul economic este doamna Pascar Georgeta, iar director de productie este domnul Şuvet Ilie care la randul sau este si el actionar la aceasta societate.
La data schimbarii starii de proprietate fabrica achizitionata prin FPS a mostenit utilaje care nu in totalitate produceau rentabil si a caror durata de viata, conform standardelor erau iesite din termenele de viata.
Productia intreprinderi avand caracter de produse cu perisabilitate ridicata – se retehnologizeaza pentru inceput prin refacerea si inoirea totala a instalatiilor de refrigerare si depozitelor de stocare pentru ca acestea sa se incadreze in normele stas impuse de protectia consumatorului mediului.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Analiza potentialului comercial a unei intreprinderi". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ANALIZAIntreprinderereferat economiearbitraj comercial
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...