Referat Organisme de finantare si garantare a exporturilor din tarile dezvoltate

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2009

Autor: Camelia Mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 26 kb

Pietele internationale  (de capital si de credit) ofera produse financiare si in scopul servirii fluxurilor de marfuri si servicii ce se cuprind in activitatea generala de comert exterior. Astfel ca aceste piete vor furniza atat informatii legate de accesul la fondurile financiare si de credit, costul acestora, precum si conditiile de rambursare a fondurilor de credit, respectiv a fondurilor de tip financiar. Repartitia de valoare in sprijinul comertului exterior este motivata de conditiile tehnice si organizatorice ale transferului de proprietate de la exportator la importator (pentru marfuri si servicii) si ale transferului de mijloace de plata de la debitor la creditor. Modalitatile de plata internationale presupun perioade de timp in care relatiile economice internationale trec prin zona creditului comercial si a creditului bancar...Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Organisme de finantare si garantare a exporturilor din tarile dezvoltate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: 1848 tarile romanegarantarefinantare universitati