Complex constructions

Incarcat la data: 11 Octombrie 2010

Autor: ioana paltineanu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 8 kb

1.S + Passive Construction + Pres. Participle (Vb. - ing) to be + Vb. of perception ex: A phone was heard ringing in the middle of the night. 2.S + Vb. participle + D.O.  + Pres. Past (Vb. – ing)/ Short inf. (Past action) action in progress ex: He sensed the danger approaching.
         

I see him come home late every night. 3.S + Vb. + D.O. + Inf.     Vb. of like/dislike, advise/ask/choose/desire, expect/hate/ intend/mean/ need, prefer/tell/ want/ wish.

ex: he wants me to tell you everything. I hate it to see you crying. I intend it to be the best. I mean it to help you.
4.S + Vb. + D.O. + to be        Vb. of acknowledge/assume, believe/consider/declare, estimate/find/guess/know,        N + inf. reckon/report/rumor, see/take/understand. ex: The doctors declared her to be in god condition.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Complex constructions". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ENGLEZAComplexeCONSTRUCTII
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan