Merchandising

Incarcat la data: 15 Martie 2011

Autor: Baloiu Nicoleta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Merchandising is a term we used in the last 10 years after management and marketing. Some people knew enough about a certain type of management, and some had heard something about marketing, but about merchandising nobody know nothing because it makes sense only in a context of abundance and not in chronic shortages.


Merchandising refers to the techniques used to sell products to consumers, to promote the sale of goods, especially by their presentation in retail outlets.


The simplest way to define merchandising is to say that it is the way a product is sold. Merchandising is a complex action to put a product in the greatest danger of being sold.


Merchandising assures that the right product is available in the right place, to the right people, and at the right time, at the right price, at the right quantities.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Merchandising". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ENGLEZAmerchandising
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan