Triumful Talentului Caragiale

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2011

Autor: Alexandra Stefana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Ion Luca Caragiale (1852 – 1912) este dramaturg si prozator.  Debuteaza ca scriitor in 1873, la 21 de ani, colaborand la revistele umoristice ale vremii.

 

Tragismul si fantastical isi pun pecetea asupra creatiei nuvelistice (“La hanul lui Manjoala”, “In vreme de razboi” etc.), in timp ce nota comica se face simtita in: schite ( “D-l Goe…”, “Vizita”, “Triumful talentului” etc.), comedii (“O scrisoare pierduta”, “O noapte furtunoasa” etc.).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Triumful Talentului Caragiale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CARAGIALEDRAMATURGtalent
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan