Cinceptul de existenta

Incarcat la data: 09 Aprilie 2010

Autor: Brailscu Andra

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

Existenta este in calitate de concept fundamental al ontologiei, cel mai larg ca sfera dar si cel  mai sarac in continut. Existenta fiin un concept de maxima genralitate e succeptibil de interpretari din cele mai diferite. Asfel ea a fos interpretata intr-un mod idealist obiectiv (Platon, Hegel) fie intr-un sens materialist sau realist (Aristotel).


Existenta este o unitate in diversitate. Diversitatea ei este de structura, de nivel, de relatie si proprietati, dar ea ramane unitara ca existenta.
Domeniile fundamentale ale existentei sunt:
- Natura care cuprinde universul fizico-chimic
- Domeniul biologic - viata
- Universul socio-uman, om-societate

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Cinceptul de existenta". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FILOZOFIEExistenta
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...