Constante culturale: sufletul rus

Incarcat la data: 17 Ianuarie 2011

Autor: Andra Popescu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

Despre sufletul rus s-a scris mult si s-au emis o varietate de pareri contradictorii. Cu siguranta acest fapt nu este deloc surprinzator avand in vedere natura sa esential paradoxala. Sufetul rus este o taina.

Dar ce inseamna suflet? De ce tocmai acest cuvant si ce il face atat de special in raport cu sufletul altor popoare de exemplu?

Din timpuri stravechi, poporul rus a avut credinta ca Rusia a fost predestinata pentru ceva maret. Ca aceasta tara era cu totul deosebita si prin urmare ii fusese harazita o misiune salvatoare universala.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Constante culturale: sufletul rus". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CulturaleCONSTANTErus